Året första söndagsträff!


Idag var årets första söndagsträff hos Roger och Helena, eller jah, årets första för oss iallafall.
Det kom ganska många hundar av alla stolekar och det blev mycket träning. Kylan och det hala underlaget gjorde det lite svårt men det är alltid lika trevligt där! Viggo skötte sig riktigt bra idag måste jag säga, lite skällande i början men lugnade ganska snart ner sig. Vid inkallningen skötte sig både Viggo och Valle skit bra! Hel nöjd med idag..


Glömde kameran hemma,
så lägger upp denna bilden istället, som är lånad från http://www.noordhgardens.se/ och tagen vid en söndagsträff förra året.



-Elin-  Ni är helt enkelt bäst.
2011-02-27 @ 16:55:16 Permalink Söndagsträffen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hämtat paket..


Hej hallå,
Hinner inte med något långt inlägg nu men tänkte slänga upp en bild på en kampleksak jag passade på att beställa samtidigt som västen och handskarna, också från jamihundsport.
Har precis hämtat paketet och är jätte nöjd, allt kommer användas flitigt nu till våren :)

Den är redan en favorit..



-Elin-  + 4.5 !
2011-02-26 @ 14:51:56 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nej, han är en Cavalier!


Måste bara ta upp detta med folk alltid gissar fel hundras, på en promenad med våran första hund, en jaktlabrador tik, mötte vi en gång en tant som var HELT säker på att våran labbe inte alls var en labbe utan en flatcoated. JAHA, den människan har nog inte haft en renrasig hund, för våran labbe liknade då inte någon flatte! Hon sa om och om igen "jo, det måste vara en flatcoated" men ge dig? jag vet väl själv vad jag har i kopplet!

Med min Cavalier Viggo har det vart likadant, ända sen han var valp kommer folk fram och säger "åh en så fin King Charles!" Nix, sorry säger jag då, det är en Cavalier! ibland har jag märkt att folk menar Cavalier men förkortar det king charles, varför det kan man ju undra med tanke på att det är två helt olika raser!

Jag kan inte påstå att jag träffat på många King charles, och jag tycker inte det är en vacker ras. Därför tar jag ofta åt mig när folk kallar Viggo det, nej nej nej! Han är en Cavalier King Charles!
Jag kan även tillägga att en ung man en gång trodde att Viggo var en Cocker spaniel, vilket kanske för det ovana ögat är lätt att tro, Viggo är av den lite större sorten med vikt på 9 kg och 38 i mankhöjd.

King Charles!


Och..
Cavalier King Charles!

Större, längre nos och plattare huvud.


2011-02-24 @ 15:46:29 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte längre problem vid hundmöten!


Puh, precis tillbaka efter en lång promenad med Viggo och ska strax sätta igång och städa..  Har man lovat så har man! Promenaden gick jätte bra idag, är skit nöjd! Viggo gick lös hela vägen och vi mötte tre hundar utan problem!
Den första hunden har vi gått förbi flera gånger förut, en schäfer som alltid står i en inhägnad vid en gård. Den andra var en äldre beagle tik, och den tredje en stor golden hane som fäste lite för stort intresse vid Viggo, jag stoppade honom innan han spelade upp sig, det blev inte "mer" än flås. Han började även gäspa, vilket jag tar som att han tyckte situationen var jobbig, han fick inte göra som han är van vid, någon tog över!

Jag ska aldrig mer försöka, utan jag ska vid framtida hundmöten göra precis som idag, behålla lugnet, självsäkerheten och vara bestämd. Idag har jag sett att det är möjligt, det är inget fel på Viggo, utan på mig! Jag måste ändra mig och jag började idag! Nu ska jag fortsätta jobba på min utsrålning och mitt lugn vid hundmöten, jag måste utmana mig själv varje dag genom att fråga "vad för energi sänder jag ut just nu?" är jag arg? frustrerad? ta ett djupt andetag, var lugn.. Och inom kort kommer detta problemet vara borta och glömt!



-Elin-  bra jobbat!
2011-02-23 @ 15:35:24 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Glory? Nah, I think he just wants to be loved"


Godmorgon..
Jag är tydligen ledig resten av veckan också, bortsett från lite arbete hemma.
Idag kan jag säga att det inte blir någon långpromenad, är ganska less på den rundan. Tänkte gå en sväng i skogen med Viggo sen, men som sagt, sen. För nu tänker jag käka frukost, kanske kolla på någon film, och bara slöa!
JAG ÄLSKAR ATT VARA LEDIG!

Jo, igår var jag och Per och hämtade lite brädor till blivande hopphinder. Ska snickra ihop något som kommer likna lydnadshindrerna, som jag kan ha nu när det är fröset i backen.
Känns lite onödigt att lägga upp sådanahär halvkassa inlägg, längtar så till våren då det kommer hända mer i mitt och hundarnas liv så jag har något vettigt att skriva om.. Min vardag just nu består av skola, promenader, mat, plugga sova, osv.. var tog mitt liv vägen?

På söndag är det såkallad Söndagsträff hos Roger (som vi gått hundkurser hos) och vi planerar att gå dit, det är alltså en hundträff där alla som vill får komma. Har bara vart där några få gånger då vädret alltid lyckats vara kasst men tänkte ge det ett försök nu! Dom har denna träff sista söndagen i månaden och förra gången kom det 40 hundar! skit kul för dom verkligen, att det blivit så omtyckt! Eller, dom är väldigt omtyckta :) Men vi får se om vi åker dit, har lite andra planer i helgen :)



-Elin-  Va' säger du?
2011-02-22 @ 11:36:03 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning & långpromenad


hej!
Den här helgen har jag vart riktigt hurtig! I lördags lurade jag med mig mamma ut på en långpromenad på 1.2 mil med hundarna, i söndags gick vi ungefär samma runda fast längre på 1.7! Som jag tidigare har berättat har jag tappat ungefär 15.5 kg på att bara ändra min kost och promenera och ett tag gick jag nästan varje dag.
Pga all snön har det inte blivit mycket utav det nu under vinter, men dom senaste dagarna har solen strålat och det har vart ganska halfritt underlag, så vi har passat på och jag känner mig taggad att sätta igång igen!
Eftersom jag blev ledig idag pga sjuk lärare så gick jag idag också. Stannade en stund på kungälvs BK och tränade lite freestyle och agility. Hela planen är ju i stort sett is eller packad snö så vi tränade mest på dom hindren som stod framme, A-hindret, balansbommen, vippbrädan och slalom. Kanske låter detta som skryt men Viggo är såå duktig!
Han är så självsäker när han tar sig upp på alla hindren, han har inte tvekat en sekund på dom "läskiga" hindren som A-hindret, balansbommen och vippbrädan. Detta är en sport som det verkligen märks att han älskar och för hans skull ska vi verkligen fortsätta träna.

Jo, vi gick som sagt en riktig lång promenad efter träning, 2 mil !
Vi var helt slut båda två när vi kom hem.

Viggo på A-hindret



På balansbommen





-Elin-  hurtig brud!
2011-02-21 @ 15:39:25 Permalink Agility Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite nytt..


Idag har jag beställt hem en ny träningsväst och ett par spårhandskar,
allt kommer ifrån Jami Hundsport, har aldrig beställt därifrån innan men tror det ska gå bra.
Om västen passar kommer den helt klart användas flitigt på agility kursen till våren :)


Hittade ingen bättre bild men såhär ser den ut.
Många bra fickor så koppel och leksaker får plats!



Och handskarna med bra slitstyrka.

Bilderna är lånade från Jamihundsport.se




-Elin-  Längtar såå till våren!
2011-02-16 @ 21:25:37 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Today is quiet in my town



Då var snart andra dagen på lovet slut och jag njuter för fullt, idag har jag dock tvingat mig själv att dammsuga hela huset. Det är SJUKT vad hundarna drar in, katternas kattsand finns att hitta överallt och såklart drar vi in en del smuts med.. Imorgon kommer det vara lika skitet, men vad gör man?
Idag har vart en såndär dag jag tappat allt, halkat på isen och Valle som snart är året har kissat inne..
2 ½ timme efter senaste promenaden kissar han 4 gånger inomhus?!
Jag tvivlar på att han inte kunde hålla sig, lille Viggo kunde det långt innan han ens var så gammal.
Skulle nog mer gissa på urinvägsinfektion eller revir markering, vad det än är så är det inge bra..

Nu när jag ändå bara gnällt i detta inlägg kan jag passa på att berätta om något som suger musten ur mig totalt
och det är hundmöten med Viggo.. Måste säga att han har lugnat sig men det är fortfarande fruktansvärt jobbigt.
Alltså, ett hundmöte kan se ut såhär:
Viggo går fint vid sidan, som alltid får jag väl tillägga, han drar väldigt sällan i kopplet.
Och en hund dyker upp, spelar ingen roll om det är hane eller tik, stor eller liten.
Öronen åker fram, svansen höjs något och så börjar skällandet och dragandet i kopplet..
Vad jag vet säkert, eftersom jag fått hjälp av expert och han konstaterar att det inte är agressivitet.
Det här killen som många gärna jämför med Cesar Millan eller Fredrik Steen har hjälpt mig mycket med Viggo,
han har berättat att såhär och såhär ska du göra, han har visat, jag har fått göra det själv och hos honom går det jätte bra! men här hemma, jag vet inte.. Kanske känner jag mig inte lika säker när han inte är med, eller så är jag försent ute med korrigeringen, kanske till och med för slapp med den men något gör jag fel på hemma plan och det är ju där det räknas!

Och det är ju lätt då att tänka, hur svårt kan det vara? det är en liten hund och du har ju fått instruktionerna..
Då vill jag också passa på att säga, den här killen som hjälpt mig, han har fött upp schäfer, tränat polis hundar och jobbat med hundar i över 25 år och han har aldrig, jag citerar ;) "aldrig träffat en så hård Cavalier"
Styrkan som behövs för att bryta hans beteende är nästan desamma som en rottis valp..
Han är liten, men jävligt enveten och hård. Samtidigt tycker han att Viggo är den bästa Cavalieren han träffat, trots att Viggo inte älskar människor och bara umgås med folk han känner.
Viggo är tuff, en utmaning.
Och om hundmöten är något jag måste jobba på en längre tid, så måste jag bara säga att jag tror man får den hund man behöver, jag tror på ödet. Jag satte inte en tatuering med hans tassavtryck och namn på min kropp bara för att jag älskar honom utan också för att jag i framtiden ska använda mig av det tålamodet Viggo kräver av mig nu och att inte ge upp trots motgångar.

Jag kommer att kunna titta över axeln varje dag i resten av mitt liv och se på tatueringen och minnas min underbara vän, så lättlärd, full av tålamod, arbetsvillig, följsam, lät sig alltid hanteras,
då kommer jag att minnas varför jag valde det yrket jag gjorde,
för att en hund kan du alltid lita på, du kan lita på att den kommer bitas, skälla eller fly, dom talar klarspråk med oss och om människan bara lär sig tyda deras språk, kommer hundägandet och hundlivet bli lättare!
En hund är alltid förutsägbar, inte en människa.
En hund ljuger aldrig, är något fel låter den dig veta på ett eller annat sätt.
En hund begär tre saker av sin ägare, motion, diciplin och kärlek.
Som Cesar brukar säga, "i den ordningen!"



Elin-  övning ger färdighet
2011-02-15 @ 19:03:50 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckad jakt i Sollebrunn!


Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta att Per och Valle är tillbaka efter jakt i Sollebrunn, det blev en hjortkalv. Båda hundarna är som tokiga och jag fick precis tag i en nybadad Viggo innan han tänkte smita ut genom dörren och antagligen trycka ner hela huvudet i hjorten..
Per har vart jägare i många år men det är alltid lika kul när han kommer hem med något, för oss innbär det god mat och för hundarna blir det klövar till viltspår och köttrens.

Kul! men Valle ser lite galen ut.. ;)



-Elin-  Who let the dogs out?
2011-02-13 @ 20:44:39 Permalink Jakt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klippa klorna


Många hundägare får eller har ofta problem vid kloklippning, vilket är väldigt onödigt tyvärr.
Nästan alltid är det jobbigt för både hund och ägare, då hunden tycker det är obehagligt och sprattlar/piper och ägaren blir nervös för att den kanske ska klippa i pulpan.
Allting handlar om att vara bestämd och inte ge sig.
Jag hade aldrig klippt hundklor i hela mitt liv trotts att jag är uppväxt med hund, så Viggo blev den första.
Hur man vill ha sin hund när man klipper är en smaksak, men lättast är att lägga dom på rygg i ditt knä.
(Om det inte är en jätte stor hund dvs)
Börja med detta när hunden är valp, vänj den vid att ligga stilla i ditt knä och låta dig pilla på tassarna när du inte klipper. Om hunden/valpen inte vill ligga stilla i ditt knä, se till att den stannar där tills den är lugn, kom ihåg att det är du som bestämmer när den ska gå annars kan det leda till att hunden smiter så fort den får chansen!
Om hunden eller valpen ligger stilla i ditt knä men du märker att den inte slappnat av kan du testa stryka med dina handflator från bröstkorgen ner till magen.
När detta är klart kan du börja ta med dig klotången och låtsas klippa, beröm om hunden ligger still.
(INGET ömkande om hunden piper eller sprattlar!)
Börja sen klippa, lite i taget om du är osäker och gör istället om det flera gånger per dag.

Det är inte många hundar som tycker om att klippa klorna men oftast går dom med på det.
Detta brukar visas med långa mungipor (nästan som ett leende) som betyder att hunden känner lite obehag över situationen men inte vill bråka med dig.
Om du har problem vid klo klippning, kom ihåg att sånt här kan ta tid och ge inte upp.
2011-02-10 @ 11:39:24 Permalink Tips Kommentarer (0) Trackbacks ()


Send me on my way


Godmorgon!
Första dagen på mitt lov idag, så skönt! Tänkte att jag skulle få gjort lite här hemma,
typ städa, byta lakan och tvätta...
Så jävla tråkigt, men det behövs verkligen!

Det händer inte mycket på hundfronten just nu, igår kväll öste snön ner och nu ligger den där och förstör allt hopp om träning.. Får fortsätta med begränsad inomhusträning ett tag till ser det ut som, kan ju alltid lära lite nya trick.
Och som ni ser är header ändrad, är inte nöjd med den nu heller.. men kände att jag vill ha något sålänge tills jag får fixat en bra ;)




-Elin-   Längtar efter..




2011-02-10 @ 11:15:01 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cirkus hund!


Nästan det första jag gjorde när jag fick hem Viggo var att börja lära honom olika trick,
allt jag kunde komma på blev verkligt då han är extremt lättlärd!
Här är alla trick jag kan komma på som Viggo kan, samt vad vi tränar på.
För den som har dåligt med ideér.. :)


* Sitt
* Ligg
* Rulla runt
* Spela död
* High five
* Vacker tass(höger/väntster)
* Snurra
* Stå (på bakbenen)
* Back (Gå bakåt på bakbenen)
* Vinka
* Om (Backa runt ett föremål)
* Gå runt (Går runt ett föremål)
* Viska (Nos mot öra)
* Puss
* Tittut (Huvudet på ena axeln)
* Slalom
* Zack (backa slalom)
* Fint (Sitt vackert)
* Mellan (Står och rör sig mellan mina ben)
* Vänd
* Hopp genom armar/över ben
* Åtta (Går i en åtta runt benen)

Trick vi tränar på:

* Skäms (Tass på nos)
2011-02-09 @ 23:58:54 Permalink Tricks Kommentarer (0) Trackbacks ()


Satt i halsen - vad gör jag då?


"Om hunden sätter i halsen är det bråttom. Börja med att besiktiga hunden - öppna munnen och se om det finns något synligt föremål i munnen eller svalget"
'
Icke synligt föremål:
Leta inte efter föremålet med fingrarna i svalget om du inte kan se det. Risk finns att du pressar ner det som fastnat och täpper till andningsvägarna helt, gör i stället en " Heimlich manöver".

Synligt föremål i gomtaket: Till exempel träpinne mellan de stora kindtänderna. Ävlägsna föremålet. Om delar finns kvar måste hunden undersökas av veterinär, annars kan det uppstå bölder och sår som plågar hunden under en lång tid. '

Heimlich manöver:

1. Stå bakom hunden med benen isär och slå armarna runt bakre delen av hundens buk. 2. Lyft upp bakdelen mot ditt bröst, kläm på buken och skaka försiktigt. 3. Öppna munnen och titta efter om föremålet är synligt, så att du kan avlägsna det. ' Små hundar kan man lyfta upp helt och hållet. Om det är en stor hund, lyft upp bakdelen och låt hunden ha framtassarna i marken som om hunden vore en skottkärra. ' Det krävs lite kraft för att göra en "Heimlich manöver" på rätt sätt, så var inte rädd för att trycka hårt, som att ge en björnkram. Hundens liv kan hänga på det! ' Försök att vara lugn i krissituationen. Hunden är väldigt känslig för din oro och kan inte förstå vad som händer. Hunden kan gripas av panik och spänna sig, vilket för det ännu svårare att få upp föremålet. Ditt kroppsspråk kan helt enkelt rädda hundens liv. Var lugn och tänk igenom dina handlingar. Kontakta veterinär när situationen är under kontroll. Försöka tillkalla hjälp under tiden du undsätter hunden.

Källa: Hundliv Nr 4 Aug - Okt 2010
2011-02-09 @ 23:27:09 Permalink Tips Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lov!


Det var otroligt segt i skolan idag, var riktigt trött och ville bara hem.
Men nu har jag iallafall lov!
Hoppas att vädret blir hyggligt, eller vafan säger jag?
Jag skiter i vädret, det är underbart att få vara ledig! Tänker vila upp mig ordentligt, festa och sova mycket!

Idag när jag kom hem tog jag med Viggo ut på årets första cykel tur, det gick åt..
Kunde inte ha på honom sele, för då drog han iväg. Antar att han bara förknippar den med spår..
Så det funkade inte, körde utan istället men var lite nerövs pga all trafik.
Eftersom det inte blev mycket till cyklande så fick det bli en kort men rask promenad med klövjeväskan.
Har även påbörjat lite inlärning av nya trick, bilder på det kommer ;)
Här är förresten två bilder från igår!

såhär ligger nästan alltid Valle när han sover..



Viggo & Valle med apportbocken. Spejar antagligen på grannen..





-Elin-  Wooho!
2011-02-09 @ 15:14:11 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valle





Fullständigt namn: Centennial's Glenesk "Valle"
Ras: Engelsk Springer Spaniel (jakt typ)
Född: 2010/05/25
Färg: Svart & vit
Mankhöjd: 52 cm
Vikt: 17 kg

Hälsa: Fulltandad saxbett

Efter: Jaktvet Eagle
Undan: Centennial's Caol ila     

Kurser:
- Valpkurs Noordhgårdens Hundskola
- Spår/Lydnad (dubbelkurs) Noordhgårdens Hundskola
- Jaktdressyr med Arne (minns ej efternamn)
- Trim kurs Springer Väst
- Viltspår Springer Väst
- Ledarskap med Peter Ekeström


Lydnad:
-

Viltspår:

- Godkänd anlagsklass

Jakt:
- Drev rådjur första gången vid 4 mdr
- Drev vildsvin i hägn vid 15 mdr
2011-02-08 @ 21:50:00 Permalink Valle Kommentarer (0) Trackbacks ()


Viggo





Fullständigt namn: Festivitas Party Pleaser "Viggo"
Ras: Cavalier King Charles Spaniel
Född: 2009/02/04
Färg: Blenheim
Mankhöjd: 38 cm
Vikt: 10 kg

Hälsa:
Hjärta UA
Ögon UA
Fulltandad saxbett


Efter: DKUCH Angel's Pride Aristocrat
Undan: Tatanja's Duddi


Kurser:
- Valpkurs Taxens Hundskola
- Valpkurs Noordhgårdens Hundskola
- Tävlingslydnad Noordhgårdens Hundskola
- Agility nybörjare Kungälvs BK

Viltspår:
-
Godkänd anlagsklass

Agility:
-

Utställning:

- "Bästa hanvalp 4-6 mdr" SCKCS Borås 28/6 -09

2011-02-08 @ 21:41:00 Permalink Viggo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag


Hejsan!
Idag är jag ledig! eller nja, ska bara ner till skolan vid halv 3 och göra ett muntligt prov. Skönt!
Sen är det bara en dag kvar i skolan för mig innan looooooveet!

Är lite besviken att jag inte tog med mig kameran ut igår, tog en långpromenad med Viggo i skogen och vi kom fram till en bäck där han bestämde sig för att bada, som han iförsig brukar göra på sommrarna.
Han gick i som vanligt, simmade en bit innan han fick vääldigt bråttom upp xD
Fick mig ett gott skratt, men han frös nog en del så vi fick börja gå hemmåt.
Hans öra är bättre nu, så han hade nog bara fått någon skit. Då slipper jag den utgiften..
Vad hände mer igår? Simmade nästan ner till macken för att köpa cigg, regnet bara öste ner!
Men det är bra, bort med all snö och is!



-Elin-  Solen skiner!
2011-02-08 @ 09:16:15 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Non believer..


Tänker inte skriva något långt idag, är på ruskigt dåligt humör och det enda jag verkligen känner för är att gå ut å festa! Hade tänkt att jag skulle ut idag, men det blev inge med det..
Det kommer la fler dagar.
Just nu har jag precis lagt på luren med min underbara vän Madde som sagt nu mera bor i Las Vegas,
livet är så mycket enklare i hennes närvaro och ibland kommer jag på mig själv med att stirra på telefonen och hoppas att hon ska ringa.. Saknar henne fruktansvärt!

Upptäckte igår att Viggos högra öra är rött och svullet, dock luktade det inte öroninflammation så vi avvaktar till på måndag och är det inte bättre då så får jag ringa veterinären och höra vad dom tycker.
Imorgon ska vi iväg till pappa, och med vi menar jag mig själv och Viggo.
Det är inte jag och min hund utan vi. ;)
Ska äta middag där och så, men stannar nog inte så länge då jag måste plugga..
Går knappt något i skolan men är så skoltrött att jag skulle kunna spy.
Vet igentligen inte vad jag vill, kanske helst bara ligga hemma och sova.
Det är skrämmande med dessa depp-symtomerna, har väl kommit in i cirkeln igen kanske..



-Elin-  nejtack..
2011-02-05 @ 23:49:44 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Viggo, 2 år!


Börjar dagens inlägg med att berätta att idag fyller min lille grabb 2 år,
det firas med blodpuddings tårta för hundarna och katterna får varsin strömming ;)
Så jag ska strax ställa mig och steka blodpudding, och medans det svalnar så ska vi ut på koppel-fri promenad och bara göra saker Viggo tycker om. Tror inte att det går att komma fram i skogen idag, både svint halt och riskerar att få en gren i huvudet så det får bli en hel del lek och freestyle träning istället.

Idag är det fredag och planerna är att bara ta det lugnt, imorgon blir det nog utgång eller kanske någon gammal hederlig hemmafest ^^ Och på söndag är det middag hos pappa.

6 veckor


8 veckor och första kvällen hos oss.


9 veckor och bedårande


Var på besök hos uppfödaren och Viggo busade med syrran Holly, till höger



Blev Bästa Hanvalp 4-6 mdr på sin första utställing, SCKCS Borås 28/7 -09


Växte upp och blev riktigt grann!



-Elin-  grattis, min älskade vän!
2011-02-04 @ 12:29:01 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkig onsdag..


Hej hå, hiih..
Tog en lååång sovmorgon idag, gick upp vid halv 10 vilket är länge för mig på vardagar ;)
Tog en liten promenad med hundarna och insåg ganska snabbt att det är så jävla mycket is att det knappt går att gå.
Ohh! Det regnar idag, vilket är bra för då försvinner snön men det resulterar i mycket is..
Det är frustrerande, känner verkligen för en riktigt lång promenad, framför allt en i skogen.
Att gå så långt så både jag och hundarna faller pladask i soffan när vi kommer hem, skönt! :)
Bort med all snö och is!
Iallafall, mycket mer har inte hänt idag. dammsög hela nedervåningen och gick en sväng med mamma och hundarna och nu väntar jag på att middagen ska bli klar ;) Det måste låta som att jag aldrig lagar mat i detta huset, men det händer faktiskt, bara det att jag tycker det är såå tråkigt..

Imorgon bär det av till skolan, ska ner och lämna mina skäl till syv. blää..
Bara ner till skolan och sen hem igen.
Har inga mer planer för imorgon, om vädret tillåter kanske det blir någon träning eller spåra
men det verkar som att regnet tänker fortsätta vräka ner.
Fasen vad mitt liv är tråkigt just nu, ge mig våååååår!!


-Elin-  Äntligen!
2011-02-02 @ 17:36:06 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fred Astaire


Godmorgon får man väl säga..
Jävla skit väder idag? Gillar det inte alls och det får mig bara att längta mer till vår och sommar.
Har varit i skolan som vanligt idag, har lite ångest just nu.
Skulle lämnat in mina skäl till syv men fick inte tag på henne och jag skulle sagt till SO läraren att jag är färdig med mina uppgifter och vill göra prov på det så jag kan få nya uppgifter, men hittade inte honom heller.
Och imorgon är jag ledig, då det är friluftsdag.
Hatar att ha saker kvar att göra!

Idag har Valle vart hos veterinären igen, ögonen krånglar fortfarande så idag gjorde dom någon mindre operation.
Hoppas det blir bätter nu!
Han drar ju fortfarande lite i kopplet vilket resulterade i några otroligt osexiga dans steg på isen imorse, det är sviiin halt! Om någon såg mig måste dom fått sig ett gott skratt ..
Igår och idag var planen att spåra med Viggo men igår fanns ingen ork och idag regnar det, så det är inte så lockande. Får ta en promenad och träna freestyle istället, det duger de med :)
Måste filma honom när han spårar, hela hunden lyser av glädje, svansen går som en visp och ögonen är djupt koncentrerade. Riktigt roligt att se!
Och gissa vem som blir 2 år på fredag? :)


-Elin-  Förälskad i vanilj te
2011-02-01 @ 12:09:46 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0